Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Λατρεύουμε το μάθημα αλλά...

Αγαπητά μας παιδιά, φυσικά και λατρεύουμε το μάθημα στην τάξη αλλά υπάρχουν και ορισμένα πραγματάκια που θέλουμε να διευκρινίσουμε:

- Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, ασχολούμαστε και με πράγματα που δεν έχουν σχέση με το σχολείο π.χ. τρώμε.

- Μας επιτρέπουν να κινούμαστε και σε άλλους χώρους, εκτός σχολικής αυλής, γι'αυτό μην ξαφνιάζεστε όταν μας βλέπετε σε κάποιο μαγαζί.
- Δεν είναι απαραίτητο να κρατάμε πάντα στα χέρια μας βιβλία και φυλλάδια καθώς δε συνδέονται με κάποιο ζωτικό μας όργανο.
- Είναι απολαυστικό να διορθώνουμε τις εργασίες και τα διαγωνίσματά σας στο σπίτι αλλά όλα αυτά που βλέπετε σημειωμένα και συμπληρωμένα πάνω τους, δεν τυπώνονται αυτόματα από κάποια συσκευή, εμείς τα γράφουμε. Απαιτείται, λοιπόν, ορισμένος χρόνος για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας και ίσως δεν είναι πάντα έτοιμα την επόμενη μέρα.
- Υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να μας απασχολήσουν και άλλα ζητήματα, πέρα από τη μορφολογία του αυτιού και την ίδρυση του κράτους των Βανδάλων.
- Αρρωσταίνουμε ΚΑΙ εμείς.
- Είναι γεγονός ότι μας βλέπετε πάντα στο σχολείο, ωστόσο, με τη λήξη του σχολικού ωραρίου, ΔΕΝ μπαίνουμε σε κάποιον θάλαμο επαναφόρτισης ώστε να παραμείνουμε εκεί μέχρι τη στιγμή που θα σας υποδεχτούμε ξανά στην τάξη. Ζούμε και εκτός σχολείου.

Διαβάστε τα για το Σαββατοκύριακο κι αν έχετε απορίες, τις συζητάμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου